Nopeasti kuivuva ja erittäin läpinäkyvä epoksihartsi, joka sopii erinomaisesti silikonimuotteihin valettavaksi.

Erityisesti korujen käsittelyyn ja taiteeseen tarkoitettu ammattilaistuote. Kehitetty epoksihartsi antaa paremman läpinäkyvyyden, lujuuden ja kiillon, mutta paljon lyhyemmällä kovettumisajalla kuin perinteiset hartsit. Erityisen koostumuksen ansiosta luomuksen voi ottaa 6 tunnin kuluttua pois muotista.

Katalyysi- eli kuivumisaikaan vaikuttavat myös ulkoiset tekijät, kuten esimerkiksi lämpötila. Mitä korkeampi lämpötila, sitä nopeammin kovettuminen tapahtuu. Epoksia ei saa kuitenkaan kuumentaa liikaa, sillä epoksi saattaa kutistua kuivuessaan. Muottiin valetun luomuksen voi ottaa pois silikonimuotista 6 tunnin kuluttua, mutta parhaan mahdollisen lujuuden (ei muuta muotoa) se saavuttaa 24–48 tunnin kuluttua. Kuten kaikkien muidenkin epoksihartsien, myös iCreationin kanssa voi käyttää kaikkia epokseille tarkoitettuja värejä ja sävytteitä. On kuitenkin seurattava, ettei maalin osuus ylitä 1 %, tai muuten valmis epoksihartsi ei välttämättä saavuta haluttua lujuutta.

Kyseisen tuotteen nopean katalyysin vuoksi 10 mm tai paksummassa valamisessa on huomioitava, että hartsi kuumenee melko paljon. Hartsia ei sen vuoksi saa koskettaa 2 tunnin kuluessa muottiin valamisesta. Jos haluat valaa paksumman kerroksen, suosittelemme Liquidissimaa (enintään 30 mm) tai läpinäkyvää epoksihartsia Transparente (enintään 20 mm).

TEKNISET OMINAISUUDET:

  • sekoitussuhde painon mukaan 100:50

  • enintään 30 g käsittelyaika on 10–15 min

  • suosittelemme sekoittamaan huolellisesti 60–90 sekuntia

  • valmista enintään 100 g tuotetta kerralla hartsin ennenaikaisen kovettumisen välttämiseksi.